Blue Soft

Servicii

Web design & development

Dezvoltăm orice tip de site conform cerinţelor clienţilor nostri folosind platforma LAMP (Linux, Apache, PHP, MySQL), amănunt mai puţin important decât faptul că toate produsele noastre sunt de calitate, sunt conform cerinţelor clienţilor şi au un cost mai mic decât soluţiile bazate pe alte platforme.

Suntem adepţii soluţiilor personalizate şi adaptate exact nevoilor fiecărui client, nu credem în produsele gata realizate (ex. Wordpress, Joomla) care ulterior trebuie modificate, de multe ori atât structural cât şi funcţional, pentru a se încerca obţinerea rezultatului dorit de client.

Construim paginile folosind:

 • PHP ca principal limbaj de programare
 • Javascript şi jQuery (framework dezvoltat pentru Javascript) pentru a implementa functionalităţi avansate şi efecte vizuale complexe evitând folosirea Flash.
 • Ajax pentru încărcarea informaţiei din pagini doar pe măsura ce este nevoie de ea şi fără a reîncărca în intregime pagina, dar şi pentru alte funcţionalităţi avansate.
 • MySQL ca sistem de gestiune a bazelor de date relaţionale.
 • cele mai noi tehnologii din domeniu, HTML5 şi CSS3 din dorinţa de a susţine progresul.

Toate website-urile pe care le implementăm sunt optimizate pentru motoarele de căutare. Acest lucru, deşi nu garantează o anumită poziţie în rezultatele căutărilor după anumite cuvinte cheie, garantează că website-ul este în conformitate cu practicile agreate de marile motoare de căutare (ex. Google, Yahoo, Bing) ceea ce va determina o ascensiune naturală a acestuia în rezultatele afişate de motoarele de căutare.

În cazul în care amănuntele de mai sus sunt prea tehnice, rezultatele muncii noastre nu au nevoie de nici o explicaţie şi se pot vedea în pagina de portofoliu.

Suntem pretenţioşi şi executăm fiecare lucrare ca şi cum ar fi pentru noi. Acest lucru înseamnă că fiecare site, fiecare siglă trebuie cel puţin să depăşească aşteptările.

eMARKETING

În ultimii ani de activitate am introdus în gama de servicii pe care le oferim şi eMarketing-ul. Împreună cu anumiţi clienţi fideli am dezvoltat această ramură, iar rezultatele pozitive au putut fi observate la scurt timp după desfăşurarea primelor campanii.

În primul rând, promovarea on-line este planificată în funcţie de obiectivele generale şi specifice ale clientului. Fiecare client are alte aşteptări şi o altă paletă de rezultate pe care doreşte să le obţină prin mijloacele pe care le punem la dispoziţie.

În al doilea rând, ne orientăm mereu în funcţie de feedback-ul clientului referitor la modul în care organizăm campaniile şi rezultatele obţinute, ceea ce ne oferă o flexibilitate atât în relaţia cu clientul, cât şi în modul de lucru pe termen lung.

Pentru a avea ca rezultat final o expunere crescută la audienţa dorită vă putem face o ofertă personalizată pentru un pachet de servicii avantajos care combină cu succes instrumente puse la dispoziţie de Google, Facebook şi nu numai.

Preţuri

Nu avem preţuri fixe deoarece tot ceea ce facem este creat conform cerinţelor, deci nu avem "pachete". Totuşi, în general preţurile se încadrează între 300 EUR pentru cele mai simple site-uri de prezentare şi 1500 - 2000 EUR pentru sisteme online complexe, soluţii intranet, soluţii CRM, magazine online.

Tehnologii

logo php
logo mysql
logo jquery
logo html5
logo css3
logo javascript
logo ajax
Logo BlueSoft
Web Identitate companie

Website de prezentare Catalog de produse Magazin online Soluţie intranet Soluţie CRM Logo Foi personalizate Cărţi de vizită

Web

 • Website de prezentare
 • Catalog de produse
 • Magazin online
 • Soluţie intranet
 • Soluţie CRM

Identitate companie

 • Logo
 • Foi personalizate
 • Cărţi de vizită